top of page
Rikhardinkatu 1b 17, Helsinki-6_edited.jpg

ASIANTUNTIJAMME PUOLELLASI

Rikhardinkatu 1b 17, Helsinki-2_edited.jpg

JOHAN BÜTZOW

Johan Bützow

Asianajaja, varatuomari

Helsinki & Porvoo

+358 400 497 305

johan.butzow@johanbutzow.fi

AURI BÜTZOW

Lakimies, OTM, YTM

Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Helsinki & Porvoo

+358 50 479 7622

auri.butzow@johanbutzow.fi

Rikhardinkatu 1b 17, Helsinki-4.jpg
Johan Bützow

JOHAN BÜTZOW

Olen perustanut asianajotoimistoni vuonna 1987, ja urani varrella olen hoitanut henkilökohtaisesti yli 2000 toimeksiantoa. Vuosien aikana kokemusta on karttunut laaja-alaisesti eri oikeudenaloista. Useat asiakassuhteeni ovat jatkuneet kauan, ja olen palvellut monia perheitä ja yrityksiä jo parin sukupolven ajan.

Minulla on erityisosaamista aviovarallisuus- ja perintöoikeudesta, asunto- ja kiinteistökauppariidoista, rakennusurakoista ja asunto-osakeyhtiöasioista. Hoidan mielelläni toimeksiantoja myös muilta oikeudenaloilta. Hoidan toimeksiantoni suomeksi.

Vapaa-ajallani harrastan musiikkia, kirjallisuutta ja mökkeilyä.

TYÖ- JA KOULUTUSHISTORIA

1987–

Asianajotoimisto

Johan Bützow Oy

Perustin oman asianajotoimistoni vuonna 1987, ja samalla tiellä olen edelleen. 

1984–1986

Avustava lakimies

Ennen oman toimistoni perustamista työskentelin kaksi vuotta avustavana lakimiehenä. Näiden vuosien aikana minut hyväksyttiin myös Asianajajaliiton jäseneksi (v. 1985).

1983–1984

Auskultointi, varatuomari

Auskultoin Tuusulan tuomiokunnassa vuonna 1983. Hovioikeus myönsi minulle varatuomarin arvonimen seuranneena vuonna 1984.

1978–1982

Oikeustieteen kandidaatti (HY)

Valmistuin Helsingin yliopistosta oikeustieteen kandidaatiksi vuonna 1982. 

Auri Bützow

AURI BÜTZOW

Olen työskennellyt Asianajotoimisto Johan Bützow Oy:ssä vuodesta 2019. Ennen tätä työskentelin muissa tehtävissä julkisella sektorilla. Olen suorittanut asianajajatutkinnon ja noudatan Asianajajaliiton sääntöjä ja ohjeita kaikessa toiminnassani. Hoidan toimeksiantoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Erityisosaamistani ovat aviovarallisuus- ja perintöoikeus. Olen erityisen paneutunut toimitusmiesjärjestelmään ja tunnen pesänselvitys- ja pesänjakajainstituution erittäin hyvin. Hallitsen myös jäämistösuunnittelun ja pidän monimutkaisista kokonaisuuksista, joissa on parhaalla mahdollisella tavalla yhteensovitettava perittävän tahto, aviopuolison ja perillisten oikeudet sekä verotuksellinen hyöty.

Olen myös erikoistunut kansainväliseen yksityisoikeuteen, ja hoidan mielelläni perhe- ja perintöoikeusasioita, joissa on kansainvälinen liittymä. Minulla on myös erityisosaamista asunto- ja kiinteistökauppariidoista, asunto-osakeyhtiöasioista sekä lapsen huolto- ja tapaamisoikeuteen liittyvistä riita-asioista. Hoidan myös mielelläni toimeksiantoja muilta oikeudenaloilta.

Vapaa-ajallani harrastan hiihtoa, pyöräilyä, vaeltamista ja musiikkia.

Rikhardinkatu 1b 17, Helsinki-6_edited_edited.jpg
bottom of page