top of page
Rikhardinkatu 1b 17, Helsinki-20.jpg

ADVOKATBYRÅ JOHAN BÜTZOW  ⎯  HELSINGFORS & BORGÅ

Expert på din sida – sedan 1987

OM OSS

Vi är ett familjeföretag som erbjuder pålitliga och individuella juridiska tjänster för både privatpersoner och företag med över 30 års erfarenhet. Vår långa erfarenhet och vår gedigna ämneskännedom garanterar en realistisk bedömning av kundens nuvarande situation och de åtgärder som behövs för att uppnå bästa möjliga slutresultat.

Vi erbjuder individuella juridiska tjänster och ditt ärende hanteras alltid av samma jurist. Du kan alltid själv rakt vara i kontakt med juristen som sköter ditt ärende. Utgångspunkten för vår verksamhet är villkorslös pålitlighet och kundfokus.

Rikhardinkatu 1b 17, Helsinki-15.jpg
Palvelut
BRANSCHER & TJÄNSTER
AdobeStock_409019139_edited.jpg
Arvsrätt

Arvsrätt är ett av våra specialområden. Vi hanterar alla typer av ärenden inom arvsrätt, som att upprätta bouppteckningar, arvskiften, testamente och framtidsfullmakter. Vi hanterar också bland annat ärenden relaterade till dödsbo och fungerar som boutredare och bodelare utnämnd av domstolen.

Läs mer

AdobeStock_568753945_edited.jpg
Äktenskapsrättsliga ärenden

Äktenskapet har betydande ekonomiska konsekvenser som bör beaktas när man ingår äktenskap. Vi hjälper till med alla frågor relaterade till äktenskapsrätt, såsom äktenskapsförord, äganderättsförhållanden och frågor relaterade till skilsmässa. Vi upprättar även bland annat avtal om bodelning och frågor relaterade till internationella äktenskap.

Läs mer

AdobeStock_219590841_edited.jpg
Bostads- och fastighetstvister

Fastighetsjuridik är ett av våra specialområden. Vi har en bred och mångsidig erfarenhet av fastighetsjuridik och erbjuder professionell service för både privatpersoner och företag. Vi hjälper dig med alla frågor relaterade till bostadsrättstvister och fastighetsärenden, såsom köpekontrakt samt prisavdrag och skadeståndsärenden.

Läs mer

AdobeStock_472904401_edited.jpg
Byggnadsentreprenader

Vi hanterar problem som uppstår i byggentreprenader för byggföretag och beställare. Bland våra kunder finns både byggföretag som behöver regelbunden konsultation och privata byggherrar. Vi har lång erfarenhet av komplexa entreprenadtvister och omfattande kontakter med byggtekniska experter.

Läs mer

AdobeStock_117954624_edited.jpg
Bostadsaktiebolag

En viktig del av vårt arbetsområde innefattar även frågor om reparationer och underhåll, utrymmeshantering samt betalningsskyldigheter för aktieägare i bostadsrättsföreningar. Advokat Johan Bützow fungerar också som anlitad ordförande i styrelsen för bostadsrättsföreningar.

Läs mer

Yhteystiedot
Yhteydenottopyyntö
VÅR KONTAKTINFORMATION

Helsingfors kontor

Rikhardsgatan 1 B 19

00130 Helsingfors

Borgå kontor

Mannerheimgatan 16 (2:a vån.)
06100 Borgå

Vårt kontor är öppet vardagar kl. 9–17 eller enligt överenskommelse.

E-post

Telefon

09 440 695 – Kontor

0400 497 305 – Johan

050 479 7622  – Auri

KONTAKTFÖRFRÅGAN
Tack för ditt meddelande. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.
bottom of page